המשך...כאבים בחגורת הגב התחתון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

08/12/2011 | 21:02 | מאת: עופרה

שלום.. במשך לפנייתי... בביקור חוזר אצל הרופא המטפל, סיפרתי לו על האצבע הרבעית שיש לי בה תחושה שהיא "רדומה" הוא מייד קבע שזה פריצת דיסק בחוליה הרביעית (ללא צילום וללא סיטי) נתן לי כדורים ארקוקסיה 90 מ"ג , אני שותה אותם כבר יומיים ולא חשה שיפור עדיין יש לי כאבים, ובנוסף קודם היה לי נוח לשבת, אך עכשיו גם לא נוח לי לשבת הכי נוח לי לעמוד, וללכת... האם הליכה מתונה מותרת ויכולה לשפר את מצב? מה דעתך על אבחנתו של הרופא המטפל שלי? תודה רבה עופרה

עופרה שלום בהחלט נשמע שקיים סיכוי שאת סובלת מפריצת דיסק. במידה וכבר קיימים סמנים אובייקטיבים כמו רדימות (או חולשה ) - לא כדאי להתמהמה עם האבחנה ומומלץ לבצע בדיקת הדמיה של עמוד השדרה. הליכה אינה מזיקה. ישיבה בד"כ כן מגבירה את הכאב אך אינה מסוכנת. כיפוף והרמת משקל או כל מאמץ גופני אחר - אינם מומלצים עד לבדיקה אצל רופא ועדיף מומחה עמוד שדרה תרגישי טוב דר' קינן

10/12/2011 | 22:57 | מאת: עופרה

תודה רבה רבה על התיחסותך... שבוע נפלא עופרה

מנהל פורום כאבי גב