כאבי גב עליון חזקים

דיון מתוך פורום  כאבי גב

28/11/2011 | 19:32 | מאת: ניב

שלום, אני ניב. אני ילד בגיל ההתבגרות (14) ויש לי גדילה מעוקבת (אני נמוך, שיניים לא התחלפו כולם וגם עצמות קטנות). לאחרונה התפתח אצלי כאבים חזקים מאוד באיזור הגב (בעיקר באזור שכם שמאל) והנני רוצה לבקש עזרה מקצועית בנושא. אינני רוצה לגשת לצילום ואני נוטה לחשוב שכאבים אלה אינם "כאבי גדילה". כאבים אלו מחמירים אחרי שאני עושה ספורט אך נמצאים כל הזמן. אשמח לקבל חוות דעת,מה עליי לעשות. בתודה ניב.

ניב שלום לפי התיאור גם אני לא סבור כי מדובר בכאבי גדילה. אני גם לא חושב שצילום יועיל באבחנה. אני מציע שתיגש להבדק אצל אורטופד-עדיף מומחה לכתף תרגיש טוב

מנהל פורום כאבי גב