אבקש להגיב למימצאי ct פיאנוח

דיון מתוך פורום  כאבי גב

21/11/2011 | 12:16 | מאת: אודי

שלום רב דוקטור.אני בן53.מזה כשחצי שנה אני סובל מכאבי גב,לפעמים הכאבים מקרינים לצוואר חזה ושתי רגליים,תחושת צריבה וזרמים בחזה בבטן ובמקומות האינטימיים וגם תחושת צריבה שרפה ונימולים בקרסולים כפות רגליים ומסביבן,לפעמים תחושה כמו קצר חשמלי. צילצולים רעשי אוזניים ממושכים. לפי בדיקת ומימצאי ct לפני כשבועיים: בגובה c4-c5 היצרות המרווח,בלט גרמי לאחור ולימין.לחץ על השק ועל מוצא השורש מימין. בגובה c5-c6 היצרות המרווח,בלט גרמי ניכר לאחור.לחץ ניכר על השק, היצרות מוצא השורשים. בגובה c6-c7 היצרות המרווח.בלט גרמי ניכר לאחור.לחץ ניכר על השק.היצרות מוצא השורשים. בגובה c7-d1 בלט כרמי ניכר לאחור.לחץ ניכר על השק.היצרות מוצא השורשים. בגובה l3-l4 ובגובה l4-l5 מבנה גכמי תקין,בלט דיסק היקפי קל,לחץ קל על מוצא השורשים. בגובה l5-s1 היצרות המרווח,בלט דיסק קל על לחץ קל על מוצא השורשים. מפרקים סקרו איליאקלים עם שינויים ניווניים קלים. בריאות המודגמות מודגמת אונת אזיגוס מימין. אברי הבטן המודגמים עם הסננה שומנית של הכבד. אין סימנים לגוש בשום מקום. דוקטור,האם מדובר על בעיה חריגה כלשהי אצלי? מה הפרוש של המימצאים הללו? מדובר על בליטת דיסק או פריצת דיסק איפהשהו? מה גורם לכאבים ותחושות במקומות שציינתי? האם וכיצד ניתן לטפל בבעיתי? טיפולים תרופתיים לכאב נוירופטי? לכאב ממקור עיצבי? טיפולים ידניים אצל מי? זריקת קורטיזון או אפידורל איפה בדיוק באיזה מקום? מי ומה עשוי להקל על כאבים ותחושות, להוציא מגופי ומראשי את הכאבים והתחושות מהם אני סובל בכל שעות היממה. לדעתך המלצתך הצעתך בנדון מודה לך מראש. בכבוד והערכה,אודי.

אוכל להתייחס רק לממצאים בעמוד השדרה מדובר בממצאים בעלי אופי ניווני שמתפתחים עם הגיל אצל חלק ניכר מהאוכלוסיה. לא מדובר בממצאים מסוכנים לגבי עצה יותר ספציפית - זה מצריך גם בדיקה שלך וגם עיון מדוקדק בבדיקת הסיטי עצמה

מנהל פורום כאבי גב