כאב בירך שמאל המקרין לרגל שמאל

דיון מתוך פורום  כאבי גב

15/11/2011 | 06:03 | מאת: יעקב

לפני שבוע קפצתי ממדרגה של חצי מטר, רגל ימין נתפסה בשיח קוצני ונחתתי עם כל משקלי על רגל שמאל (אני בן 68 ושוקל 110 ק"ג) לאחר ימים ספורים התחילו כאבים עזים בירך שמאל המקרינים לאורך כל רגל שמאל. בישיבה אני כמעט ולא חש בכאבים אבל אני לא יכול לישר את הגוף בהליכה או עמידה.אני לא יוצא מהבית ובבית אני הולך כפוף כמו האות ר . ניסיתי דיקור ולא עזר. מבקש תשובתך בהקדם עקב נסיעה לחול המתוכננת ל 05/12/2011 אם אפשר לטלפון 054-7724989

ממליץ שתיגש בהקדם לאורטופד או למוקד חירום ממנגנון הפגיעה שתיארת - לא בטוח כי מקור הבעיה בעמוד השדרה בכלל

מנהל פורום כאבי גב