איך להתמודד עם פריצות דיסק חוזרות ?

דיון מתוך פורום  כאבי גב

12/11/2011 | 11:04 | מאת: בני

שלום, היה לי ניתוח בגב לפני 10 שנים בחוליות L4-L5 ומאז תיפקדתי כרגיל. בשנה האחרונה עברתי 3 פריצות דיסק כל שלושה חודשים וזה כואב, מתיש ומייאש. כל פריצה משאירה אותי בבית חודשיים והנזק הכלכלי עצום. התחלתי לקרוא הרבה חומר והבנתי שכדי לשמור כמה שאפשר על מצב תקין צריך להמנע מביומכניקה שגויה ולשמור על יציבה נכונה וביצוע תרגילי גב ובטן. השאלה שלי - איפה אני לומד את כל זה ? תודה רבה, בני.

אצל פיזיותרפיסט טוב + באמצעות שחיה פעמים/שלוש בשבוע יחד עם זאת- חשוב לזכור שלא את כל בעיות הגב ניתן לפתור בטיפול שמרני וייתכן וצריך לשקול ניתוח גם במקרה שלך ממליץ שתתיעץ עם מומחה עמ"ש לפני שאתה מחליט מה לעשות

13/11/2011 | 07:31 | מאת: בני

איזה טיפול (לא ניתוחי) עוזר לשמור על הגב ? ניתוח אחד כבר עשיתי לפני 10 שנים וזה מה שיש היום.

מנהל פורום כאבי גב