הקרנה חזקה לרגל ימינה

דיון מתוך פורום  כאבי גב

30/10/2011 | 15:59 | מאת: נועם

שלום, אני עם הקרנה חזקה לרגל ימין, אחרי 2 הזרקות של אפידורל. הממצא ב CT מראה על בלט בין L4 ל L5, כאשר עיקר הכאב הוא כאמור ברגל. האפידורל משכך הכאב לחודש בערך, אבל אני עדיין לא יכול לנעול נעליים נניח. כיום כחודש אחרי הזריקה הכאב חוזר לאט לאט, ואין לי מושג מה לעשות. מהן האופציות במצבי?

כאב ממושך שלא משתפר גם לאחר שתי זריקות אפידורליות וממצא שמסביר את התלונות בCT = ניתוח זה השלב שבו צריך ולשקול ניתוח ממליץ שתתיעץ עם מומחה עמוד שדרה

מנהל פורום כאבי גב