כאבי גב

דיון מתוך פורום  כאבי גב

25/10/2011 | 19:36 | מאת: טלי

שלום רב! אני סובלת לאחרונה מכאבי גב תחתון באזור השמאלי, כאבים חזקים שמקרינים על המותן ועל כל רגל שמאל, לעיתים מאחורי הירך יש לי תחושת נימול קלה. יש לציין שבמקביל יש לי גם כאבים באזור כתף שמאל המקרינים ליד שמאל ולחלק השמאלי של הלסת והאוזן. (לא יודעת האם יש קשר בין כאבים אלו לכאבי הגב), פניתי לאורטופד שנתן לי כדורי קטפלם בשילוב עם טריבמין למשך 10 ימים 2 כדורים ביום מכל כדור. זה היום השלישי לטיפול, יש הקלה מסויימת אבל קלה ביותר. ברצוני לקבל את חוות דעתך, מה יכול להעיד על כאב זה, ולמי עליי לפנות להמשך ייעוץ. כאבים לא נעימים בכלל, המקשים עליי בתיפקוד היום יומי. תודה.

כפי שאמרת - אין קשר בין הכאב בגב תחתון לכאב בפלג גוף העליון אם אתה עדיין סובלת מאותו כאב - ממליץ שתפני בהקדם למומחה עמוד שדרה לבדיקה והפניה לCT או MRI של עמוד שדרה

מנהל פורום כאבי גב