אישיאס

דיון מתוך פורום  כאבי גב

21/10/2011 | 00:13 | מאת: ניקי

האם בד"כ אישיאס מופיע בלי כאבי גב תחתון (לפני האישיאס או תוך כדי)??? נאמר לי שיש לי אישיאס אבל תופעות הכאב בישבן וברגל התחילו בלי שסבלתי קודם מהגב. מה הטיפול לאישיאס? אצלי זה נמשך כבר כמה חודשים בלי הטבה. (כמה כדורי ארקוקסיה אפשר לקחת?) מה הטיפולים המומלצים והאם יש כדורים מתאימים יותר? האם הליכה משפרת את המצב או מחמירה (ההרגשה שזה משפר אבל מי יודע? האם תמיד זה לוקח כ"כ הרבה זמן.

ההקרנה לרגל יכולה להיות מלווה בכאב גב -אבל לא תמיד הטיפול תלוי בסיבה להקרנה את הסיבה להקרנה מבררים באמצעות בדיקות הדמיה כמו CT או MRI התשובות לכל שאר השאלות ששאלת תלוניות בממצאים בבדיקה ובממצאים בבדיקות ההדמיה

מנהל פורום כאבי גב