כאב בירך ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  כאבי גב

17/09/2011 | 10:56 | מאת: שרה

אני בת 60 סובלת כבר חצי שנה מכאב בצד החיצוני של ירך שמאל. הכאבים התחילו כהתכווצות בישבן ובחודשיים האחרונים נהפכו לכאבים חזקים ובלתי נסבלים המשתרעים לאורך כל הירך (לא עוברים את הברך). ידוע לי שיש לי בלט בחוליות 4-5 האם זוהי החמרה של המצב או שזה משהו חדש? זה פעם ראשונה שיש לי כאב ברגל. עד עתה סבלתי אחת לשנה/חצי שנה מכאבי גב תחתון שהתגברתי עליהם בעזרת כדורים. האם כדאי לבקש שוב סי.טי. בשבועים האחרונים הסבל ממש גדול.

שרה שלום בהחלט נשמע כמו החמרה של המצב הידוע ממליץ כבר MRI אם עושים הדמיה עדכנית של עמוד השדרה

מנהל פורום כאבי גב