כאבי גב

דיון מתוך פורום  כאבי גב

13/09/2011 | 15:57 | מאת: מיכל

היי, אני בת 29 עם עקמת קלה ורצועות גב חלשות (זה מה שאמרו לי בצבא לפחות). עד היום לא היו לי בעיות גב. לאחרונה אני חווה כאבי גב שמתמקדים באזורים שונים בגב...בעיקר במרכז הגב קצת מתחת לשכמות... האם יכול להיות כי הבעיה היא בכיסא לא אורטופדי? האם לדעתך שחייה והתעמלות יכולה לפתור את הבעיה או עליי להיבדק אצל מומחה? תודה ויום טוב, מיכל

הבעיה יכולה להיות בסביבת העבודה -כיסא /שולחן בגובה לא מותאם וכו' או בבית ( מזרון/כרית לא מתאימים ) זה באמת נשמע כמו בעיה שרירית בלבד וסביר להניח שהתעמלות/שחיה/פיזיותרפיה יפתרו את הבעיה במידה וזה נמשך זמן רב ולא משתפר - כדאי לפנות למומחה

מנהל פורום כאבי גב