תאונת דרכים- תאונת עבודה

דיון מתוך פורום  כאבי גב

23/08/2011 | 20:40 | מאת: עינת

שלום רב, עברתי תאונת דרכים בדרך לעבודה לפני כ- 3 חודשים (התאונה מוכרת כתאונת עבודה). מהתאונה יש לי כאבים לאורך הצוואר ובגב העליון. תוצאות הCT ע"ש צווארי הראו: C5-C6: בלט אנולוס מינימלי, שינויים פצטרים דו"צ הצרות קלה בנקבים ללא הצרות בתעלה. C6-C7 שינויים פצטרים קלים דו"צ ללא הצרות משמעותית בתעלה ובנקבים C7-D1 שינויים פצטרים קלים דו"צ הצרות בנקבים דו"צ יותר משמאל, ללא הצרות בתעלה. ללא ממצא בפסגות המודגמות, מספר בלוטות לימפה לאורך שרשראות ג'גולריות דו"צ אשמח לדעת מה אומרות תוצאות אלו. בברכה,

משמעות הממצאים שיש לך שינויים ניווניים קלים בעמוד השדרה ( שינויים שמופיעים אצל כולם עם הגיל - בדרגות שונות ) לא ניתן לקשור בין ממצאים מסוג זה לבין תאונה/כל חבלה אחרת

מנהל פורום כאבי גב