"גורל" חלק דיסק שפרץ מעטפת

דיון מתוך פורום  כאבי גב

27/07/2011 | 12:21 | מאת: mia lilas

לדר' קינן שלום, מה קורה לחלק דיסק שפורץ מעטפת, לוחץ על שורש עצב ולא מוסר בניתוח? האם עם הזמן זה מתכווץ/נמס/נשאר/נעלם? בתודה, מיה

שלום בעקרון - כל התשובות אפשריות אם הוא אכן בסופו של דבר יספג - זה יקח שנים במידה והוא לא מתכווץ ולא נספג הוא בד,כ ימשיך להפריע - אבל גם זה לא תמיד. לכן - מה שחשוב זה מה מפריע ולא מה קורה לדיסק. אם הכל טוב ואין כאבים - חוזרים לחיים רגילים

28/08/2011 | 13:29 | מאת: mia lilas

לדר' קינן, תודה על התייחסותך ועל התשובה. כנראה, לא תמיד הזמן מרפא את הכל. מיה

מנהל פורום כאבי גב