כאבים ממושכים

דיון מתוך פורום  כאבי גב

25/07/2011 | 09:15 | מאת: רבקה

שלום לצוות הפורום, לפני שבוע וחצי נתפסתי בחלק העליון של הגב בצד ימין. מאז הנוקשות שחשתי באיזור הלכה והחריפה. בנוסף קיים כאב בעת הזזת הגפיים, נשימה, הזזת הראש. בביקור במוקד אורטופדי ניתנה הנחייה לקחת במשך 3 ימים כדור אסיבל, תוך התרשמות שכדור 1 יעזור ויעשה את שלו.לא חשתי הקלה עם כדורים למיניהם: אטופן 600, אסיבל 1, אלגולוזין פורטה, 2 כדורי אופטלגין ואופטלגין בשתיה. התחלתי טיפול אצל כירופרקט- 3 טיפולים עד כה, בתדירות של 3 פעמים בשבוע. בסיום הטיפול אני חשה הקלה, אולם אחרי לילה נראה שחלה נסיגה משמעותית. די נמאס לי. אשמח לשמוע עצתכם. נ.ב מזה שנים אני סובלת מפריצת 3 דיסקים באיזור הגב התחתון ((L3-S1

שלום לא נשמע כי יש קשר בין התלונות בגב עליון (שנשמעות שריריות בלבד) לבעיות הידועות בגב תחתון מקווה שבזמן העדרותי מהפורום - הכל בינתיים חלף אם לא-תעדכני

מנהל פורום כאבי גב