זריקת קורטיזון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

17/07/2011 | 14:29 | מאת: שלומית

שלום, לאחר כאבי גב עליון שמאל קשים ביותר ובדיקות וצילומים שכולם תקינים הבעיה הוגדרה כTRIGER POINT.לפני שבועיים קבלתי זריקת קורטיזון. שאלותי: 1. האם יתכן שלאחר שבועיים עדיין יש לי כאבים? אמנם היו שעות וימים טובים יותר, כלומר חלה הטבה מסוימת, אבל יום ששי האחרון היה נוראי. בשבת כבר הרגשתי טוב יותר. האם זה אומר שהזריקה לא פתרה את הבעיה ואזדקק לזריקה נוספת? 2. מה הסיכון והנזק לגוף בזריקות קורטיזון? אם כי נדמה לי שבמצבי אין לי כ"כ ברירה... 3. לא עשיתי CT או MRI. האם עכשיו כדאי לעשות או שקודם לפתור את בעית הכאב המשפיעה על כל חיי? תודה

נשמע שהזריקה לא עזרה ולדעתי אין טעם לנסות שוב אין סכנה בזריקות מקומיות של קורטיזון בד"כ רצוי בשלב זה לבצע בדיקת הדמיה כמו CT או MRI - ע"מ להבין מה מקור הכאב תרגישי טוב

מנהל פורום כאבי גב