כאבים ופענוח CT

דיון מתוך פורום  כאבי גב

09/07/2011 | 13:58 | מאת: אני

שלום, בבדיקת CT שעשיתי לפני 3 חודשים יצא: L3-L4: בלט דיסק קטן L4-L5: בלט דיסק היקפי, בחלקו האחורי לוחץ על השק L5-S1: זיז לטרלי משמאל נוגע בשורש העצב. שחזורים מולטי פלנריים: יישור לורדוזיס מותני אני סובלת מכאבים בגב תחתון עם הקרנה לרגל כבר למעלה מ-3 חודשים. משככי כאבים (נרות אביטרן) מקלים מאוד. א. מה פירוש הממצאים ב-CT? ב. ידוע לי שמשככי כאבים לאורך זמן יכולים להזיק אך מצד שני אני מאוד פוחדת מניתוח. האם ניתוח יכול לעזור במקרה כמו שלי? מהו פרק הזמן שכדאי לחכות כדי להיות בטוחים שניתוח הוא הפתרון היחידי? תודה

ראי תשובה ל"חגית" מתחת נשמע שמדובר באותה כותבת עם שינוי קל בנוסח לגבי משך מקובל לטיפול שמרני - כ 3 חודשים בד"כ דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב