שלום אני בן 23 וסובל מכאבי גב אטומים

דיון מתוך פורום  כאבי גב

05/07/2011 | 11:57 | מאת: שחר יפרח

לפני כשבועיים התחלתי להרגיש בחלק התחתון של הגב באיזור עצם הזנב. הכאב מקרין לי על החלק העלין של הרגלים באיזור הישבן בצורה חזקה ובעוצמה נמוכה עד ממש הקרסול. אני לא מבין יותר מדי באורטופדיה אבל לפי ההבנה שלי את הכאב בייחוד ברגלים זה תחושה של שריר תפוס אבל תפוס כמו אבן. כאב כזה לא היה לי בחיים וספק אם יש לעוד מישו בן גילי כאבים כאלה. אני לא מסוגל להתיישב לאח שכיבה בלי לצרוח מכאבים. בעברי הייתי אדם מאוד ספורטיבי וכשהשתחררתי לפני שנתיים די הפסקתי כל פעילות ספורט שהיא. בזמן האחרון אני עובד בעבודה שהיא לפחות שמונה שעות על הרגליים אני לא יודע אם זה קשור כי יש עוד הרבה חברה בעבודה שהם לא ספורטיבים ואין להם את העיה שלי. בנוסף ניסתי לרוץ כמה פעמים על מנת לשחרר את השרירים אפשר להגיד שהשגתי תוצאה חלקית ואחרי כמה שעות חזרו הכאבים והפעם עם ריבית. אני מבקש לדעת האם הדבר הזה חריג לגילי? האם זה באמת שרירים מקובצים שיעברו בקרוב? אשמח לתשובה באמת שאני מתפתל מכאבים כל רגע

לא מדובר במצב נורמלי לגילך ( או לכל גיל אחר) תאורטית התלונות שלך יכולות להתאים לפריצת דיסק ממליץ שתיגש להבדק בהקדם ע"י מומחה עמוד שדרה

מנהל פורום כאבי גב