כאבי צוואר

דיון מתוך פורום  כאבי גב

27/06/2011 | 13:59 | מאת: ציפי

שלום יש לי פריצת דיסק בגב תחתון L5S1 שגורמת לי לכאב בעכוז ולפעמים ברגל אך התחילו לי גם כאבים בצוואר בצילום רנטגן מצאו לי ישור לורדוזיס פיזיולוגי מרווחים בין חוליתיים תקינים האם הכאב מדיע מגב תחתון או שיש בעיה גם בצוואר?

אין קשר בין 2 התופעות צריך לבדוק ולטפל בכך אחת בנפרד בברכה דר' קינן

03/07/2011 | 18:45 | מאת: ציפי

תודה ד"ר קינן הייתי בטיפול אצלך דרך מכבי אני לא רואה שאפשר להגיע אליך כעת בתל ברוך האם יש מקום אחר שאתה מקבל ?האם עלי לעשות צילום MRI לצוואר? בברכה ציפי

מנהל פורום כאבי גב