שבר דחיסה d12

דיון מתוך פורום  כאבי גב

06/10/2014 | 17:24 | מאת: אמנון

דר' שלום נחבלתי בהחלקה על הגב ונגרם לי שבר דחיסה בפלטה תחתונה של d12 כמו כן עקמת. קובעתי במחוך jeweet ולאחר כחודש וחצי עדיין ללא סימני איחוי,הכאבים בגב והקרנה לרגל שמאל מאוד מציקים כמו כן המחוך מאוד מציק באזור החזה.האם יש אפשרות לזרז הריפוי בדרך אחרת או האם יש מחוך אחר נוח יותר לטיפול בבעייתי. אודה לך על המלצה על דרכי טיפול.

יש 2 דרכי טיפול בשברים - האחת שמרנית - ע"י מחוך וזמן , והשניה ניתוחית - כיום בד"כ ע"י טכניקות מזעריות כאלו ואחרות. ע"מ לדעת מה לעשות במקרה שלך - צריך לבוא עם בדיקת CT וצילומים בעמידה ואז ניתן יהיה להחליט איך מתקדם הטיפול ומה עושים הלאה. תרגיש טוב. דר' קינן

29/06/2018 | 15:03 | מאת: עופר

גם אני אחרי שבר דחיסה בטי 12. קניתי את המחוך ג׳וואט. האם צריך לישון עם המחוך? נאמר שלי שבשכיבה אין צורך.

מנהל פורום כאבי גב