שינוים דיסקופטיים..

דיון מתוך פורום  כאבי גב

01/10/2014 | 22:24 | מאת: יוסי

שוב שלום לך דר קינן שנה טובה וגמר חתימה טובה. סליחה על הבורות, בתוצאות הסיטי רשום בבירור שיש בלט דיסק, ולאחר מכן, כתוב שינויים דיסקופתיים בגופי החוליות. האם זה אומר משהו לגבי החוליות עצמן (L5, S1) או שמתואר בשנית אותו הבלט. זה רשום במילים אלו, בלט דיסק אחורי דיפוזי. שינויים דיסקופטיים בגופי החוליות. שוב תודה רבה לך דוקטור.

שינויים דיסקוגנים/דיסקופתים = שינויים שקשורים לדיסק - לא לגופי החוליה יום טוב

מנהל פורום כאבי גב