כאבי גב

דיון מתוך פורום  כאבי גב

21/09/2014 | 19:37 | מאת: זוהר

עברתי תאונת דרכים לפני שנה כאשר רכב פגע ברכבי מאחור, מאז התחלתי לסבול מכאבי גב אשר החמירו לאחרונה, הרופא המטפל הפנה אותי לביצוע בדיקת ct, ממצאי הבדיקה- בחוליות L1-L5 היצרות ניכרת של התעלה הספינאלית, שאלתי היא מה פירוש הדבר והאם ייתכן שזה קשור לתאונת הדרכים? תודה ושנה טובה . זוהר.

פירוש הדבר שבחלקה התחתון ביותר של תעלת השדרה שלך יש סוג של "סתימה בצנרת" הנובעת בד"כ משילוב של גורמים - דיסק/רצועות . התוצאה הסופית - לחץ על העצבים - ודרגות שונות של כאב גב/כאב רגליים/הפרעות הליכה. אין קשר בין התאונה לתהליכים כרונניים/ניווניים מסוג זה תרצי לברר אופציות טיפוליות - את מוזמנת לביקור. תרגישי טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב