ממצאי בדיקה מכון MRI

דיון מתוך פורום  כאבי גב

02/09/2014 | 16:44 | מאת: עמית

עברתי בדיקת MRI במכון הרפואי ברזילי בתאריך 17.8 בעקבות כאבים בגב. ממצאי הבדיקה: סריקה L1-L2:ללא עדות לבקע דיסק, הפורמינות חופשיות. סריקה L2-L3:ללא עדות לבקע דיסק, הפורמינות חופשיות. סריקה L3-L4:ללא עדות לבקע דיסק, הפורמינות חופשיות. סריקה L4-L5:ללא עדות לבקע דיסק, הפורמינות חופשיות. שינויים ספונדילוארטרוטיים קשים במפרקים פצטלים. רטרוליסטזיט מינמלי של L5. סריקה L5-S1 ללא עדות לבקע דיסק, הפורמינות חופשיות. שינויים ספונדילוארטרוטיים במפרקים פצטלים. רציתי לקבל חוות דעת על מה התוצאות מראות ומה הטיפול הראוי . התור לאורטופד בעוד חודשיים .

משמעות הממצא שיש שינויים של שחיקה סביב הדיסק התחתון ביותר בעמוד השדרה המותני. האופציות הטיפוליות מתחילות בטיפול תרופתי ופיזיותרפיה , עוברות דרך מרפאת כאב , ומסתיימות בניתוח. כדי לקבוע מה הכי מתאים לך - מומלץ שתפנה לבדיקה ואבחון. תרגיש טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב