בעיה אורטופדית או אורולוגית

דיון מתוך פורום  כאבי גב

15/08/2014 | 14:34 | מאת: ד

אני בן 33 ללא בעיות בריאותית. בתקופה האחרונה יש לי מידי פעם כמו קפיצות של שריר פנימי בפין (כמו שקופצת העין). כאילו הפין נמשך פנימה ברפלקס, דומה לשריר שמפעילים כשעוצרים את השתן. מורגש גם באזור שבין האשכים ופי הטבעת. רופא המשפחה אמר לי שזו יכולה להיות גם בעיה אורטופדית והפנה אותי לצילום של עמוד שדרה מותני והתשובה הייתה "ללא ממצא גרמי חריג" האם זה יכול להיגרם כתוצאה מישיבה ממושכת (בעיה אורטופדית) או בהכרח אורולוגית. האם יש לזה איזה שהם השלכות ואיך אפשר להפסיק את זה...

שלום ייתכן ומקור הבעיה הוא עמוד שדרה - אבל צילום לא ייתן את השתוה - צריך CT או MRI. מצד שני בהחלט ייתכן ומדובר בבעיה אורולוגית. חסרים כמובן נתונים נוספים בשביל להבין יותר טוב - כמו האם קיימות הפרעות בהטלת שתן/תפקוד מיני/כאבים ועוד. אם אין הפרעות כאלו - הייתי מתחיל את הבירור בהדמיה של עמוד השדרה המותני. תרגיש טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב