אהרון קרית מוצקין

דיון מתוך פורום  כאבי גב

04/08/2014 | 12:22 | מאת: כוכי

בקר טוב ד"ר אני סובלת כאבים בצד ימין ונוטה קצת לאמצע הגב. כאבים חזקים. לישון יכולתי וחשבתי שזה עבר שנסיתי לקום אז הצד הימין כאב נורא שלא יכולתי לקום רק שהלכתי לשירותים היה שתן בצבע כהה. ורק על ידי כדור שהיה לי בבית ארקטקסיה עזר קצת. אבל עדין כואב לי שקשה לי להתיישר כשאני רוצה לקום מהכסא . וקשה לי ללכת קצת. אני חייבת להדגיש רק צד ימין. אודה לך מאוד אם תעזור לי. ומה הסיבה שיכולה להיות?

2 אפשרויות - דלקת בדרכי התן כאב גב ממור עמוד שדרה ממליץ להתחיל בבירור אצל רופא המשפחה ולהמשיך משם לאורטופד במידת הצורך.

מנהל פורום כאבי גב