כאבי גב שמאל בחור צעיר

דיון מתוך פורום  כאבי גב

29/07/2014 | 16:18 | מאת: תומר

שלום, אני בן 19 , בריא יחסית עוסק בספורט ובתקופה האחרונה מרבה בריצות לטווח של 4-6 קמ . בעבר היו לי כאבים חדים באזור החזה והלב , אחרי צילומים ובדיקות אקג שונות שללו כל אפשרות לבעיה לבבית כלשהי או חלילה גידול.. לעניינו של דבר, בשבוע האחרון אני חש כאבים חדים באזור השמאלי של הגב, בעיקר באמצע הגב השמאלי אך גם גב עליון ותחתון שמאלי. מה יכולה להיות הסיבה לכאבים? חושש מכל מיני סיוטים על גידול בעמוד השדרה או משהו מוועית בסגנון.. תודה לעוזרים!

נשמע כמו כאב שרירי יותר מכל דבר אחר. אבל ממליץ בכל זאת שתפנה לאורטופד לבדיקה. תרגיש טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב