בעת ישיבה נימול ברגלים

דיון מתוך פורום  כאבי גב

13/07/2014 | 14:49 | מאת: שרון

שלום, אני סובלת מכאבים בברך ימין המקשים על התפקוד היום יומי, עבתי לפני כשמונה שנים ארטרוסקופיה והכאבים פסקו לתקופה של כשנתיים, למדתי לחיות עם הכאבים בברך אבל כתוצאה מכך ההליכה שלי לא יציבה, כלומר- כל צעד לא נעשה על כל כף הרגל. בזמן האחרון בעת ישיבה ( אפילו מאוד קצרה) כמובן שעם גב זקוף אני מרגישה לחץ ונימול בשתי הרגלים ואני חייבת לעמוד... יוצא שאת מרבית פעולות היום אני מעדיפה לעשות בעמיד בגלל זה. מה דעתך? קשור לגב או לברך? למי עלי לפנות? תודה!

נשמע כמו בעיה ברורה של עמוד שדרה מותני ממליץ להבדק אצל אורטופד/מומחה עמוד שדרה ולבצע סיטי עמ"ש מותני

מנהל פורום כאבי גב