עקמת קלה קמורה לצד שמאל

דיון מתוך פורום  כאבי גב

27/05/2014 | 01:24 | מאת: לירון

שלום רב, הנני מתעמלת מזה עשרה חודשים בריקוד על עמוד. לפני כשבועיים חשתי בכאב לא עז בצלע השמאלית,בשבוע שעבר (יום שישי) הלכתי לאימון ושם חשתי בכאב. אתמול בצעתי צילום רנטגן אשר קבע שיש לי עקמת קלה קמורה לצד שמאל. רציתי לדעת מה זה אומר? היום למשל בצעתי אימון אך הכאב בצלעות היה קשה מנשוא דבר שהוביל להפסקת האימון במיידי. האם הכאב חולף? תוך כמה זמן? מדוע הוא מקרין לצלע?! כלומר מה הקשר בין זה לבין הצלע השמאלית שלי? האם לא אוכל להתאמן יותר? תודה רבה

אין קשר בין הכאב החריף שחשת לבין עקמת קלה. אין ביכולתי לענות על שאלותיך לגבי המשך האימונים מבלי לבדוק אותך. תרגישי טוב

מנהל פורום כאבי גב