פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  כאבי גב

06/05/2014 | 13:59 | מאת: מוני יועכן

שלום דר, אובחן אצלי פריצת דיסק בחוליות t10 t11 t12, ניסתי פיזוטראפיה והדבר לא עזר מה כן יכול לעזור במצב זה, האם ניתוח בחוליות הללו הינו אפשרי ואופציה לטיפול והאם כן איזה ניתוח מתאים. תודה יום טוב

שלום אם הכאב משמעותי וטיפול שמרני לא עוזר ו/או יש גם הפקעה אובייקטיבית בהליכה- אז ניתוח בהחלט מהווה אופציה. לענות לך על איזה סוג ניתוח וכו' - צריך לראות את ה MRI . יום טוב

22/05/2014 | 13:26 | מאת: אופיר שגב פרימן

מעבר לטיפולים השמרניים לא חייבים ישר לרוץ לניתוח. ישנו טיפול משולב לפריצת דיסק עם אחוזי הצלחה גבוהים הטיפול משלב דיקור יפני רק בריאות, אופיר שגב פרימן

מנהל פורום כאבי גב