כאב גב תחתון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

26/04/2014 | 15:05 | מאת: נטלי

שלום דר, מזה כמה ימים במהלך הלילה כשאני משנה תנוחה יש לי כאב גב תחתון. בבוקר אני קמה עם הכאב ולאט לאט זה משתחרר ובמהלך היום לא סובלת בכלל מכאבים. האם מדובר בדלקת? מה עליי לעשות? אני מציינת שלפעמים אני קמה מקוררת קצת. יכול להיות שזה בגלל הקור? אשמח לקבל את עזרתך תודה

לא נשמע מדאיג או מסוכן. בד"כ נובע מ"התייבשות " או ניוון בשפה רפואית, של דיסק. הטיפול הוא בד"כ סוגים שונים של התעמלות. יחד עם זאת - אם התופעה ממושכת ומגבילה - ממליץ שתפני לבדיקת אורטופד.

מנהל פורום כאבי גב