זרמים בגב עליון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

16/04/2014 | 14:21 | מאת: גלית

שלום, יש לי תופעה שחוזרת על עצמה כבר מספר חודשים ומדאיגה אותי, יש לי מין זרם כזה של מספר דקות בגב העליון בשכמה, מספר פעמים ביום , בעיקר בעמידה,זה רק בצד אחד, וזה לא כל הזמן, אלא חוזר מספר פעמים ביום כלומר, זרם שעובר מספר דקות ואז מפסיק, היו לי גם מספר פעמים פצעים באזור הגב, שטופלו ע"י משחה בהמלצת רופא עור( לא יודעת אם זה קשור) בכל מקרה, מה זה יכול להיות? תודה רבה

נשמע כמו בעיה בעמוד שדרה צווארי - בלט דיסק או משהו דומה. ממליץ שתפני למומחה עמוד שדרה לבדיקה ומשם כנראה ל MRI עמ,ש צווארי תרגישי טוב

מנהל פורום כאבי גב