שאלה

דיון מתוך פורום  כאבי גב

06/04/2014 | 17:23 | מאת: בדוי

שלום דר, בלט דיסק L5-S1. נבדקתי אצל נוירוכירורג שאמר לי לעשות כריתת דיסק. ורופא אחר אמר לי שכריתת דיסק לא מתאים לבלט דיסק. האם זה יכול להתאים לבלט או שרק לפריצה? ואם זה מתאים לבלט אז זה משנה איזה חלק של הדיסק כורתים? כלומר בבלט דיסק יש חלק קטן יותר לכרות לכן יכול להיות סיכוי גדול יותר לפגיעה עצבית? או שאין קשר? תודה

מתאים לבלט/פריצה/בקע. תמיד כורתים את החלק של הדיסק שלוחץ על העצבים. אם אתה זקוק לתשובה ספציפית יותר למצבך - תבוא לייעוץ בצורה מסודרת. יום טוב וחג שמח

מנהל פורום כאבי גב