כאבים בשכמה וכתף ימין

דיון מתוך פורום  כאבי גב

28/03/2014 | 15:24 | מאת: שני

שלום, אני בת 33, לפני כשנה וחצי התחלתי להרגיש עקצוצים בשכמה ובכתף ימין. לאחר כחודש העקצוצים הפכו להרגשת שריפה וכאב. הלכתי לאורתפד שלא מצא כל בעיה פרט לשריר תפוס מאוד (האזור מאוד נוקשה), עשיתי צילומים, אולטרסאונד, מיפוי עצמות ולא נמצאה כל בעיה. לכן עשיתי פיזותרפיה במשך כחצי שנה, פילטיס (כבר מעל לשנה), שחיה, שיאצו, דיקור ועיסוי רפואי אך כלום לא עוזר והשריר נשאר נוקשה, כואב ושורף הגורם לי קושי לבצע את עבודתי (שמתבצעת בעיקר על מחשב). בנוסף, התאמתי את עמדת המחשב שלי לישיבה נכונה כפי שהמליצו לי הפיזותרפיסטים. האם יש משהו שניתן לעשות? אודה מאוד מאוד לתשובה, תודה!

האם יש משהו שניתן לעשות? כן- לבצע MRI צווארי ולפנות למומחה עמוד שדרה. זה נשמע כמו בעיה דיסקלית בעמוד השדרה הצווארי. האמור לעיל רלבנטי רק בתנאי שעדיין כאוב כיום כמובן..

08/04/2014 | 12:33 | מאת: שני

מנהל פורום כאבי גב