כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

02/03/2014 | 23:35 | מאת: שירן

אני סובלת כבר שבעה חודשים מכאבי גב תחתון, כאבים שלא מפסיקים, ההרגשה היא כאילו אני חייבת לשבת, העמידה קשה לי. אני חייבת לציין שילדתי לפני שבעה חודשים והכאבים התחילו מאז, אני מאוד פעילה, יש לי 3 ילדים קטנים שאותם אני מרימה הרבה ובנוסף אני מדריכת קיקבוקסינג. בצילום רנטגן נראה שיש לי שחיקת דיסק ובגלל שהכאבים לא חולפים, שלח אותי האורטופד לסיטי להמשך בירור. רציתי לדעת א. אם יש אפשרות שכאבי הגב בתחתון באו כתוצאה מזריקת האפידורל בלידה. אם כן מה הנזק שיכול לקרות בגלל הזריקה? ומתי זה אמור לעבור אם בכלל? והאם מותר לי להמשיך לעשות ספורט? תודה מראש, שירן

סיבת הכאב בוודאות אינה מהזריקה האפידורלית אם מדובר בניוון דיסק ( שחיקת דיסק ) או פריצה או סיבה אחרת - נוכל לדעת רק אחרי שביצעת בדיקת סיטי. איך מתנהגים ומה הטיפול המומלץ - רק לאחר הסיטי גם תרגישי טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב