תוצאות צילום

דיון מתוך פורום  כאבי גב

05/02/2014 | 14:43 | מאת: רחלי

"דיפורמציה קשה של פרק אונקו-וורטברלי הימני בין חוליות L4-L5 היפרפלזיה של הפדיקולים עם שינוי מבנה גרמי . אנא הסבר..

נשמע כמו שינויים ניווניים של מפרקים קטנים בעמוד השדרה הקרויים מפרקי פאצט. לא תופעה נדירה או מסוכנת אבל אשר מצריכה התייחסות וטיפול. צילום כזה בהחלט מצריך בירור מעמיק יותר - כמו ע"י סיטי או MRI . השאלה החשובה כמובן היא למה שלחו אותך בכלל לצילום - כלומר איפה כואב/מתי כואב/כמה שמן כואב/מתי כואב יותר וכו' תרגישי טוב

12/02/2014 | 17:59 | מאת: רחלי

תודה על תשובתך . האם עלפי תוצאות אלו אפשר להמשיך בפעילות גופנית כגון : ריקודי עם, הליכה וכו'?

מנהל פורום כאבי גב