בלט דיסק ושירות קרבי

דיון מתוך פורום  כאבי גב

30/01/2014 | 11:58 | מאת: אני

שלום, אני בן 19 ולאחרונה בתוצאת MRI אובחן בלט דיסק בגובה S1-L5, הכאבים שלי מתמקדים בעיקר באגן שמאל, וכבר לא ממש עד הרגל. הכאבים באגן לפעמים מגיעים עד הישבן גם, וזה מאוד מפריע לי, בנוסף, אם הדקירות עד הרגל פסקו והכאב מתמקד בעיקר באגן, אם אני אעבוד חזק על חיזוק הגב אפשרי ללכת לצבא לשירות קרבי? תודה רבה על העזרה!

בגדול - התשובה היא לא מומלץ שירות קרבי עם מה שתיארת. יותר ספציפית - לפעמים ממצאי הבדיקה הגופנית וממצאי הסיטי לא נראים מדאיגים כפי שמילה הכתובה מתארת ואז יתכן וזה כן אפשרי. בקיצור - אם זה חשוב לך - תפנה למומחה עמוד שדרה לבדיקה וייעוץ בהצלחה

04/02/2014 | 12:24 | מאת: אני

מנהל פורום כאבי גב