בלט דיסק

דיון מתוך פורום  כאבי גב

27/01/2014 | 18:36 | מאת: אני

שלום, אני בן 19 ולאחרונה בתוצאת MRI אובחן בלט דיסק בגובה S1-L5, הכאבים שלי מתמקדים בעיקר באגן שמאל, וכבר לא ממש עד הרגל. הכאבים באגן לפעמים מגיעים עד הישבן גם, וזה מאוד מפריע לי, השאלה שלי אם אתה מכיר את אחת משתי השיטות האלו ועל מה תוכל להמליץ כדי להעלים את הכאבים? 1. http://www.doctor-stephan.com/default.asp 2. אימוני EMS בנוסף, אם הדקירות עד הרגל פסקו והכאב מתמקד בעיקר באגן אפשרי ללכת לצבא לשירות קרבי? תודה רבה על העזרה!

שלום נתחיל מהסוף - הפרופיל הקרבי נקבע עפ"י ממצאי בדיקת הסיטי וממצאים בבדיקה גופנית ולא לפי תחושת דקירות או כאב. לגבי הזרקות- דר' בן שושן - טיפול יעיל - אך זמני אימוני EMS - לא מכיר . אבל אני בהחלט מאמין בטיפולים פיזיקלים /התעמלות הרבה יותר מאשר בזריקות. תרגיש טוב דר' קינן

28/01/2014 | 12:52 | מאת: אני

תודה רבה על התשובה המהירה, השאלה שלי האם אתה חושב שאני יכול לעשות מסלול קרבי למרות הפריצה, האם זה יחמיר או שיכול להיות שלא יהיה כל שינוי עקב העומסים השונים על הגב במסלול קרבי? תודה רבה

מנהל פורום כאבי גב