כאב גב עליון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

06/01/2014 | 22:05 | מאת: נעמה

כן, זה לא קשרו לעמוד השדרה כלל. וזה התחיל מאז השלג כאשר נשארתי בבית 48 שעות ללא חימום וללא חשמל. התחלתי להרגיש מחושים בגב, ועכשיו המזגן החדש דלוק כל הזמן , וגם נהיה לי כאב בריאות וזה מתבטא כאשר אני נושמת עמוק, יש לי כאבים בצלעות. האם זה שרירים? או יתכן משהו אחר. האם זה יעבור כמו שהרופא אומר או שצריך לטפל באופן מיוחד. באופן כללי אני בריאה, אני בת 56 וחצי. תודה נעמה

קצת קשה להבין מה רצית לומר. ממליץ שתתחילי בבדיקה אצל רופא משפחה . בגדול - זה נשמע שרירי- אבל אין לדעת ללא בדיקה. תרגישי טוב

מנהל פורום כאבי גב