מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  כאבי גב

05/01/2014 | 15:43 | מאת: אבנר

אני צריך לעבור בדיקה של מיפוי עצמות אבל יש לי בעיה עם זריקות...האם יש בדיקה אחרת טובה כמו הבדיקה הזאת? האורתופד נתן לי את הבדיקה מפני שיש לי כאבים באגן, בצוואר ולכל אורך עמוד השדרה. תודה.

קשה לענות על השאלה מבלי לדעת מה הסיבה ששלחו אותך למיפוי ומה ממצאי הבדיקה. אבל בגדול - מיפוי עצמות זו בדיקת הסריקה הכי רגישה של מערכת השלד ובזה - אין לה תחליף. מצד שני - אם אין צורך לסרוק את כל השלד - אלא רק חלק ממנו - אז יש בדיקות אחרות

07/01/2014 | 14:21 | מאת: אבנר

מנהל פורום כאבי גב