כאב גב תחתון - פריצת דיסק.

דיון מתוך פורום  כאבי גב

22/12/2013 | 19:29 | מאת: אבי

אני בן 22 ויש לי כשנתיים וחצי פריצת דיסק בחוליות L5-S1. הביאו לי אינספור כדורים שכוללים טרמדקס ואוקסיקונטין בימים הכואבים... נכון לעכשיו אני לוקח ליריקה 300MG פעמיים ביום. עכשיו רציתי לשאול אם הליריקה מזיקה לגוף? לא יודע למה שמעתי שזה לא פוגע כמו אוקסיקונטין.. ועוד משהו, אני רוצה להתחיל תהליך שבו אני מפסיק לקחת כדורים, זה דיי קשה כי הכאב הוא תמידי... יש דרך לעשות את זה חוץ מפיזותרפיה(אני עושה כבר שנה וחצי).

שלום ראשית - נשמע לי שאם אלו התרופות שאתה נזקק להן - ולאורך כל כך הרבה זמן - אולי עליך לשקול ניתוח ולהפרד מהתלות הזו. כמובן שלא ניתן להמליץ על ניתוח מבלי לבדוק אותך ולראות אם מצבך בכלל מצריך ניתוח. לגבי הטיפול התרופתי עצמו וגמילה ממנו - ממליץ שתתיעץ עם מומחה כאב. אני מומחה לבעיות עמוד שדרה. תרגיש טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב