כאבי גב עזים במשך שנתיים

דיון מתוך פורום  כאבי גב

10/12/2013 | 23:06 | מאת: זוהר

שלום דוקטור, אני בת 21, סובלת מזה שנתיים מכאבי גב תחתון עזים ביותר. הכאבים הנם כרוניים, בכל יום ובכל רגע אני סובלת מהם, לעיתים הם לא ממש עזים, אך רוב הזמן הם די חזקים ופוגמים לי קשות באורח החיים. אני סטודנטית, מפסידה לימודים רבים עקב הכאבים שמלווים בכל מצב-עמידה, ישיבה ושכיבה. נסיעות ממושכות קשות לי מאוד, וכן כל דבר אחר. מאוד מאוד קשה לי. מה יכולות להיות הסיבות? פניתי פעם לאורטופד שאמר כי ברנטגן נראה שיש לי שרירים תפוסים אך לדעתו זו לא סיבה מספקת לכאבים שכאלה..

שלום קצרה היריעה מלפרט את כל הסיבות האפשריות לכאב גב. מה שבטוח זה שבגילך הצעיר בפרט ובכל גיל בכלל, כאב הנמשך שנתיים מצריך בירור מעמיק יותר מסתם צילום, ושרירים תפוסים זו לא אבחנה הגיונית. ממליץ בחום שתבואי לבדיקה ונראה במה מדובר ונפנה אותך לבדיקות הדמיה מתקדמות יותר מצילום .. תרגישי טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב