כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

10/12/2013 | 17:41 | מאת: איציק

שמי יצחק יש לי בעיות בגב בl4l5 יש לי בלט דיסק בקע דיסק שנוגע לי בשק הכאבים לא עוזבים אותי והם מקרנים לי לשני הרגלים לפני חמשה חודשים עשיתי שאיבת דיסק שלא עזרה לי הייתי שוב אצל הרופא שהמליץ לי שוב לעשות שאיבת דיסק יותר מוצלח זה נקרא שאיבת דיסק fx משהו יותר טוב אני לא יודע האם כדאי לעשות הוא ששוב זה יהיה אותו הדבר אני לא מתפקד כמו שצריך והכאב לו מרפה גם הרגלים היפות מבקש המלצות שאנשים עברו הוא שכדאי כבר לעשות ניתוח וזהו מחכה לתשובות

שלום קצת קשה לתת לך המלצה על ניתוח מבלי לבדוק אותך ולראות את בדיקות ההדמיה - זה פשוט לא רציני. אם הסבל קשה כפי שאתה מתאר אין הגיון בלשוב על אותה פרוצדורה שכבר כשלה פעם אחת. ממליץ שתבוא לייעוץ בצורה מסודרת עם ה MRI שבוודאי ביצעת. תרגיש טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב