כאבי גב

דיון מתוך פורום  כאבי גב

29/11/2013 | 05:46 | מאת: מאור בן יצחק

שלום שמי מאור (בן 18) ואני משחק כדורסל במשחק האחרון שלי קפצתי לסל ושחקן אחר נכנס מתחתי וגרם לי ליפול מגובה של כ-2 מטרים על הרצפה בדיוק על אזור עצם הזנב והגב התחתון המקום רגיש מאוד לכאבים כאשר אני שוכב על הגב,יושב,ועובר מישיבה לעמידה המקום לא התנפח אך אני סובל מכאבי תופת ולא מסוגל לישון כ12 שעות לאחר הפגיעה הכאב מקרין לרגל שמאל ולאגן השמאלי האם יש חשש לשבר? ומה דרכי הטיפול? תודה מראש.

שבר זה אפשרות לא בלתי אפשרית לפי המנגנון שתיארת ועוצמת הכאב שנשמע שאתה סובל ( תופת כהגדרתך) אי לכך - ממליץ שתפנה לחדר מיון/מוקד חירום של הקופה לבדיקה ראשונית ובדיקת הדמיה. משם - ייתכן ותזדקק גם למומחה עמוד שדרה. תרגיש טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב