בבקשה דחוף-פריצות דיסק גב תחתון מודלקות

דיון מתוך פורום  כאבי גב

15/05/2011 | 13:39 | מאת: סימה

דר קינן שלום רב ;אני פעם ראשונה בפורם מאד הערכתי תגובותיך הענייניות והמהירות לשאלות.דודי כבן 40 סובל מזה שנים מפריצות דיסק בגב תחתון לאחרונה אושפז בנוירולוגיה עקב הבעיה ולדברי הרופאים סובל מדלקת חריפה באזור ;הוא סובל מכאבים עזים והתרופות לא מקילים כאביו;הכאב מקרין לרגל שמאל עם הגבלה ניכרת בתנועת הרגל ;בבקשה יעוצך הוא סובל מאד.

שלום אנחנו עושים אבחנה ברורה בין כאב לבין חולשה. לא ברור לי אם ההגבלה בתנועות הרגל נובעת מכאב או מחולשה שרירית. במידה ומדובר בכאב בלבד-הטיפול המהיר והיעיל ביותר הינו זריקה אפידורלית בה מוזרק סביב האיזור המודלק סטרואיד שתפקידו להפחית את התגובה הדלקתית ולהקל על הכאב-טיפול זה מבוצע ע"י רופאים מרדימים במסגרת מרפאת כאב. מצד שני -אם מעבר לכאב קיימת גם חולשה של השרירים-אז צריך לבצע ניתוח -ובהקדם, לפני שהמצב יהפוך לבלתי הפיך. אני שומע מדבריך שאתם מאד מודאגים- אשמח לראותו מחר במרפאה בסוף היום ולייעץ לכם יותר ספציפית 09-9509697 ותאמרו שביקשתי שירשמו אותו דחוף בסוף היום. בברכה ד"ר קינן

16/05/2011 | 18:47 | מאת: סימה

דר אורי שלום רב;מאד מודה לתגובתך המהירה ;המקצועית והאכפתית.ולזה שתקבל אותו דחוף מחר ;באמת אין מלים. אבל לצערי; אתמול אושפז עוד הפעם עקב אותה בעיה.מאד מקוה שתהיה הטבה במצבו אם אפשר אעדכן אותך בטיפול ובעת השחרור נפנה אליך. תודה מקרב לב.

18/05/2011 | 16:09 | מאת: יוכנת

כי שונים במהותם והיתהוותם, האים זה מה שיש להציע לדאוב וכאוב ומוגבל בתנועה ויושב על כיסא גלגלים כל היום ואו על כורסת הטלוויזיה

מנהל פורום כאבי גב