כאבי גב

דיון מתוך פורום  כאבי גב

06/11/2013 | 12:26 | מאת: אולגה

מיום ראשון האחרו(3.11) יש לי כאב חזק בגב התחתון בלי הפסקה. לא הרמתי שום דבר כבד ולא ישבתי על משהו קר, ישנה עם חלון סגור כך שאין סיכוי שמשהו נתפס. זה יותר כאב של אחרי מכה חזקה או פגיעה כלשהי ולא נפגעתי בשום מצב. הכאב מורגש בעיקר בזמן הליכה, תזוזה במיטה וסיבוב לצד. מה זה יכול להיות חוץ מאולי כאבי גב בזמן מחזור? שבעבר לא היה לי אף פעם כאב כזה או אחר בגב בזמן מחזור.

נשמע כמו כאב שרירי אבל תאורטית יכול להיות גם בעיה של דיסק. אם זה עדיין מפריע - ממליץ שתפני לאורטופד תרגישי טוב

מנהל פורום כאבי גב