כאב גב בצד שמאל למעלה

דיון מתוך פורום  כאבי גב

03/11/2013 | 16:35 | מאת: יצחק

שלום יש לי מזה תקופה כאבים גם באזור עצם הבריח ליד השכמות וכעט כאבים יותר למטה כאבים מאוד חזקים הכאב הוא לא קבוע הוא בא והולך כל כמה שניות.הכאב נורא חד וכואב אפשר לדעת בבקשה מה הסיבות היכולות להיות,ומה טיפולם.. תודה!

יכול להיות בעיה שרירית מקומית ויכול להיות כאב המוקרן מהצוואר. צריך לבדוק אותך ע"מ לנסות להבין איזה מהשניים נראה יותר סביר ואיזה בדיקות צריך לבצע ע"מ להגיע לאבחנה. כשתהיה אבחנה - אפשר יהיה לדעת איך לטפל

מנהל פורום כאבי גב