כאבי גב תחתון בצד שמאל

דיון מתוך פורום  כאבי גב

27/10/2013 | 17:21 | מאת: מולי

שלום רב, אני סובל כבר חמש שנים מכאבים בגב התחתון בצד שמאל שמגיעים עד המפשעה והירך השמאלית. הכאב מתגבר כשאני עומד זמן לא ממושך או מרים משהו לא כבד. האורתופד טוען שהשריר התקצר לי ובאולדראסאונד לא מצאו לי הרניה או משהו כזה. במקביל לתחילת הכאבים התחילה אצלי גם תופעה של דחיפות מתן שתן, עשיתי בדיקות ולא נמצא שום דבר (תרבית שתן, אולטראסאונד כליות). לאחרונה התחילו לי תופעות מוזרות כמו קושי בהתחלת מתן השתן, כאילו זה מתעכב קצת, לא שורף או כואב לי. זיקפה חלשה יותר וקצרה. וקושי בהתרוקנות כאילו אין לגוף כוח ללחוץ. האם יש קשר לכאבים בגב?? האם זה יכול להיות צניחה של האגן? אני בן 25

שלום מולי בהחלט נשמע שהכל קשור לעמוד השדרה המותני ( הכאב/השתן/התפקוד המיני) . ממליץ שתבוא בהקדם לבדיקה ואז כנראה תצטרך לעשות CT או MRI של עמוד השדרה המותני.ברגע שתהיה אבחנה ברורה - אפשר יהיה להבין במה מטפלים ואיך. תרגיש טוב דר' קינן

29/10/2013 | 15:04 | מאת: מולי

מנהל פורום כאבי גב