כאב גב תחתון גיל 15

דיון מתוך פורום  כאבי גב

11/10/2013 | 10:51 | מאת: עדי

ב-4 ימים האחרונים אני סובל מכאב חד בגב התחתון בצד ימין. אני עוסק בספורט תחרותי,אך אין הכאב התחיל מפציעה כל שהיא. חשוב לציין שהכאב החמיר במעט לאחר אימון שעשיתי לפני יומיים. באיזה צורה אתה מציע לטפל ד.ר וכמה זמן להימנע מלחזור לאימונים? בברכה ותודה

לצערי אין מספיק פרטים ע"מ לתת לך תשובה רצינית. בכל מקרה - אם כואב במנוחה - תמנע ממאמצים. לאחר שהכאב במנוחה חולף - אפשר לנסות לחזור בהדרגה למאמצים. אם הכאב אינו חולף בימים הקרובים - ממליץ שתתייעץ עם אורטופד/מומחה עמוד שדרה. תרגיש טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב