נקודת חן בעין ימין

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

24/10/2011 | 20:18 | מאת: ספיר

לד"ר שלום, מגיל קטן מאוד הופיעה לי מעין נקודת חן בעין ימין. בזמן שרותי בצבא הרגשתי כי הנקודה גדלה והלכתי לכמה רופאים שהמליצו להסיר אותה. עוד שבועיים אני עתידה לעבור ניתוח. השאלות שלי הן: 1. איך מתקיים ניתוח כזה? 2. מה משך זמן ההחלמה? 3. האם קיים סיכוי שניתוח כזה לא יצליח ויוכל לגרום לעיוורון בעין? אשמח לקבל תשובות. תודה רבה!!

ספיר שלום זמן ההחלמה יכול לעמוד על מספר שבועות בהן העין תהיה נפוחה ואדומה. הסיכוי לנזק לעין קיים, אבל הוא מאד מאד נמוך. בהצלחה

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים