שאלה בקשר לפינגקוולה...

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

22/10/2011 | 12:09 | מאת: אפי

שלום פרופ' .. יש לי פינגקוואלה (נקודה צהובה על הלבן של העין) יש לי כמה שאלות.... 1.האם ניתוח כזה הוא יקר? ואיזה סדר סכום בערך ממוצע מדובר? 2.האם במהלך הניתוח הזה יש צורך לחתוך חלק מלחמית העין(כמו בניתוח פטריגיום) ולתפור מחדש ??? או שרק עושים פתח קטן בלחמית ומגיעים לכתם הצהוב ומורידים אותו ומחזירים לחמית למקום? 3.האם מתחת לכתם הצבום יש בחזרה את הלובן של העין? כלמור שמסירים את פינגקוולה יש מתחת ריקמה לבנה? 4. מה הסיכוי באחוזים לקבל מזה צלקת לכל החיים ? 5. האם אתה עושה ניתוח זה?

אפי שלום אני לא יכול לפרט על מחירים. יש תפרים בלחמית ומתחת לנגע נמצא לבן העין הטבעי. יש סיכוי לצלקת אבל זה יוצא דופן. אני ממליץ על הניתוח. אני מבצע ניתוחים מסוג זה. בהצלחה.

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים