ניתוח עפעפיים

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

14/10/2011 | 19:17 | מאת: ירדנה פלדמן

שלום לך, לפני כחודשיים עברתי ניתוח עפעפיים עליונים ותחתונים וכמו כן כריתת שקיות. נאמר לי לפני הניתוח שההחלמה תיקח בין שבועיים לשלושה שבועות עד חודש. בנקודת זמן זו אני חשה בבצקות מסביב לעיניים בתחושה שאזור הניתוח עדיין רדום ובכאבי צריבה. עלי לציין שעין שמאל החלימה די יפה אך לעומתה העין הימנית שלי סבלה קשות ועדיין סובלת. כמו כן היא גדולה יותר מהעין השמאלית שלי. ביקרתי אצל הרופא המנתח והוא אמר שההחלמה עשויה להימשך בין שלושה חודשים עד חצי שנה. רוצה לציין שטיפלתי בסינטומצין ובטיפות עיניים. בהילוקומוד וגם בג'נטיל למניעת יובש בעיניים. אזור העיניים נראה רע...מבקשת לדעת דעתך בנושא. האם התופעה מוכרת לך? אשמח לתגובתך. תודה

לירדנה שלום, לפעמים הבצקת נמשכת הרבה זמן אפילו חודשים. נראה לי שאולי את סובלת מיובש בעין ימין. אם זה לא יסתדר, כדאי להגיע לבדיקה. פרופ' מוריס הרטשטיין

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים