דלקות חוזרות בעין ימין עקב צינור דמעות בעייתי

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

13/10/2011 | 08:32 | מאת: שרון

עקב דלקות חוזרות ועין דומעת, הסתבר שיש צורך בניתוח שחזור דרכי דמעות. עברתי את הניתוח לפני שנה, הען ממשיכה לדמוע ולכאוב הדלקות והאדמומיות נמשכות למרות בדיקות חוזרות שמוודאות שצינור הדמעות פתוח. השתמשתי כבר בכל הטיפות האפשריות וללא הועיל. האם ייתכן שניתוח עפעף תחתון יביא לניקוז טוב יותר?

לשרון שלום, ניתוח על העפעף כן יכול לעזור למצב הדמעות אבל אפילו אם זה פתוח מניתוח הראשון, לפעמים יש צלקות בפנים. פרופ' מוריס הרטשטיין

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים